Σύνδεση Εγγραφή

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Συνθηματικό / email *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι

Δημιουργήστε λογαριασμό

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Όνομα *
Συνθηματικό / email *
Κωδικός *
Επαλήθευση κωδικού *
Email *
Επαλήθευση email *
Captcha *

Why knitting?

?Τώρα που σκοτεινιάζει νωρίς,που η βροχούλα μας χαΪδεύει απαλά τα αυτιά και οι ώρες που μένουμε στο σπίτι αυξάνονται...Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να αρχίσουμε πλέξιμο. ❤️Ξέρατε πως η τεχνική του πλεξίματος μειώνει τους παλμούς της καρδιάς και την αρτηριακή πίεση; ?Γυμνάζει τα δάκτυλα αφού απαιτεί ακριβείς αλλά και πολύπλοκες κινήσεις.

?Βελτιώνει τις μαθηματικές δεξιότητες. ?Μειώνει το άγχος γιατί επιτρέπει στο μυαλό μας να ηρεμήσει και να αποφορτιστεί.Πολλοί μάλιστα εκμεταλλεύονται αυτές τις στιγμές και τις αφιερώνουν στην προσευχή! ?Οξύνει τη μνήμη! ?Βοηθάει στον πόνο.Το πλέξιμο απαιτεί συγκέντρωση,πράγμα που σημαίνει πως θα επικεντρωθείτε σε αυτό και όχι για παράδειγμα στο πονεμένο πόδι σας.Βοηθάει πολύ στους χρόνιους πόνους. ???Μειώνει την απρόσεκτη διατροφή!Αν το μυαλό σας και τα χέρια σας είναι απασχολημένα με κάτι άλλο, δεν σκέφτεστε το φαγητό. ?Συμβάλει στη μακροχρόνια λειτουργία του εγκεφάλου. ?Παρέχει μια αίσθηση σκοπού.Όταν ολοκληρώσεις ένα έργο που έχεις αναλάβει και προσπαθείς συνέχεια για αυτό είναι μεγάλη ικανοποίηση. ?Αυξάνει την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση.Αν δουλεύει κάποιος ένα project είναι ικανοποιητικό,φανταστείτε πόσο ωραίο είναι να το ολοκληρώσει κιόλας. ?Το πλέξιμο είναι μια τέχνη που την κατακτάς με το χρόνο κι αυτό λειτουργεί σαν τονωτική ένεση για την αυτοεκτίμηση! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΠΛΕΚΤΟ. Εκτός από το αίσθημα ικανοποίησης και ολοκλήρωσης, έχετε στο τέλος ένα υπέροχο έργο και αισθάνεστε υπερήφανοι γι αυτό! Καλό βράδυ!Καλό Σαββατοκύριακο!

get Social

 

Newsletter

be the first to know about new collections, sale and get exclusive knitting tips & info

Hey! before you go..

Κάνε εγγραφή στο NEWSLETTER μας και σε περιμένει ένα ΔΩΡΑΚΙ -10%!
Γίνε μέλος της ομάδας για να έχεις πρώτη ειδοποίηση για εκπτώσεις, προσφορές, νέες αφίξεις και...secret sale με μυστικό κωδικό!
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Κλείσιμο