Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€ και έως 4 δόσεις

  Το καλάθι είναι άδειο
ΤΑ ΩΦΕΛΗ ΤΟΥ ΠΛΕΞΙΜΑΤΟΣ

?Τώρα που σκοτεινιάζει νωρίς,που η βροχούλα μας χαΪδεύει απαλά τα αυτιά και οι ώρες που μένουμε στο σπίτι αυξάνονται...Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να αρχίσουμε πλέξιμο. ❤️Ξέρατε πως η τεχνική του πλεξίματος μειώνει τους παλμούς της καρδιάς και την αρτηριακή πίεση; ?Γυμνάζει τα δάκτυλα αφού απαιτεί ακριβείς αλλά και πολύπλοκες κινήσεις.

ΑΚΡΟΚΕΡΑΜΟ

   Ετυμολογικά η λέξη ακροκέραμο (το) ή στην αρχαία ελληνική ακροκέραμος (η), σημαίνει το ακριανό κεραμίδι. Το ακροκέραμο κοσμεί κατ' εξοχήν τους ναούς και τα δημόσια κτήρια, όπου γίνεται χρήση ευγενών υλικών όπως το μάρμαρο. Μετά την κατάρρευση του αρχαίου κόσμου σχεδόν εξαφανίζεται, για να επιστρέψει θριαμβευτικά με την Αναγέννηση και το Νεοκλασσικισμό.

ΠΛΕΞΙΜΟ: Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ

 Στους πιο πολλούς από εμάς, όταν ακούμε τη λέξη «πλέξιμο», μας έρχεται η εικόνα μιας γιαγιάς που κάθεται στη κουνιστή της πολυθρόνα με τα κουβάρια και τις βελόνες της πλέκοντας πουλόβερ για τα εγγόνια της.

Αυτή η εικόνα όμως ξεθωριάζει καθώς όλο και περισσότεροι νέοι ασχολούνται, διστακτικά στην αρχή και με μεγάλο ενθουσιασμό στη συνέχεια.

Πόσα ψυχοσωματικά οφέλη προσφέρει το πλέξιμο;

Λένε ότι το πλέξιμο, αυτή η αρχαία τέχνη, μοιάζει με τη ζωή: Είναι μια διαδικασία που την ευχαριστιέσαι καθώς προχωράς βήμα – βήμα, μέχρι να φτάσεις στον τελικό προορισμό του ταξιδιού σου. Γι΄ αυτό και το έχουν κατατάξει στις πιο Ζεν ασχολίες. Εκτός αυτού όμως υπάρχουν 10 γνωστοί και άγνωστοι λόγοι για να πάρεις βελόνες και μαλλί και να ξεκινήσεις:

Facebook

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες μας προσφορές!

Χάρτης